Speeltuin


Ballorig Zoetermeer Speeltuinvereniging de Kievit Zalm Buitenpret  
       
       

 

 

 

 

BALLORIG ZOETERMEER

Kinderspeelparadijs met 18 vestigingen in heel Nederland. Voor meer  informatie kijk even op onze website.

 

SPEELTUINVERENIGING DE KIEVIT

Speeltuin de Kievit is een bezoekje waard! Een grote speeltuin voor kinderen tot 12 jaar. Gedurende de zomermaanden zijn de (ondiepe) zwembaden open. Een afgeschermde peuterhoek, een snoepwinkeltje, geiten,  etc. Bezoek voor meer info onze website.

 

ZALM BUITENPRET

Zalm Buitenpret is de attraktie van Zoetermeer voor kinderen van 1 tot 12 jaar die heerlijk in de buitenlucht willen spelen. Met de apart gedeelte voor de allerkleinste tot 5 jaar en midgetgolf parcours is er voor elke leeftijd wat te doen. Een dubbele kabelbaan van 50 meter, een spannende bunker, een familieschommel en water speelplaats je vindt het allemaal in Zalm Buitenpret. Wil je je verjaardag vieren en iets speciaals doen dan is er ook een leuke speurtocht door het mooie Westerpark, dat rondom de speeltuin ligt. Ook kan je je op het water vermaken met een roeiboot, waterfiets of sprookjesachtig dobberen in een zwaan. De speeltuin is vanaf 23 maart tot 1 oktober en de herfstvakantie alle dagen geopend van 10.00 - 18.00 uur. De andere weken van oktober op woensdag  
van 12.00 - 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur. Pak je ouders bij de hand en kom naar  
Zalm Buitenpret.                                                      
Entree: maandag t/m vrijdag, van 3 t/m 64 jaar E. 2,50 p.p,              
zaterdag, zondag, en feestdagen van van 3 t/m 64 jaar E. 3,50 p.p  Midgetgolf E. 1,50 Speurtocht E. 1,50 p.k.     Waterfiets, roeiboot, of zwaan, E. 7,00 per uur. (borg E. 13,00) Kijk voor meer informatie op onze website.