Enkele voorbeeld verhaaltjes, voor in de poppenkast!

Elk thema en verhaaltje is aan te passen, uiteraard in overleg,
Fritsie speelt zijn voorstellingen altijd 'LIVE'
De kinderen mogen altijd reageren, en geloof me, dat doen ze dan ook!


Start  

Hier vind u wat voorbeeldverhaaltjes van de poppenkast.

1

Er is iemand jarig, en Katrijn gaat daarom wat lekkers maken, iets wat de kinderen allemaal lusten, Jan Klaassen moet de boodschappen gaan doen. WAAR is Jan Klaassen eigenlijk?
 

2

De koning is ziek, niemand mag hem lastig vallen, maar of iedereen zich daar aan houdt? Gelukkig weet Jan Klaassen wat hij moet doen.
 

3

Hoera, hoera, Jan Klaassen heeft wat gewonnen in de loterij! Maar hij is niet de enige die dat weet, wordt hij nou gevolgd door iemand, of niet?
 

4

De prinses is ziek, de koning wil haar niet alleen laten, de dokter is geweest, en weet geen oplossing. Jan Klaassen wil wel helpen, maar iemand probeert dat te beletten.
 

5

Jan Klaassen wil ridder worden, en moet daarom een geheime opdracht van de koning uitvoeren. Maar dat lukt niet helemaal.
 

6

Katrijntje is ziek, ze moet nodig fruit eten! Jan Klaassen gaat het wel halen voor haar. Maar iemand heeft dat gehoord, oh als dat maar goed afloopt!
 

7

Waar is de toverfluit van Kabouter Blauw? Als hij in verkeerde handen valt………..Jongens help eens mee opletten, weten jullie waar die is?
 

8

Wat is er nou weer een diertje ziek? Hoe kan dat nou toch steeds. We vragen Jan Klaassen om te gaan kijken wat er aan de hand is.
 

9

Elk thema is aan te passen in de verhaaltjes, ook uw thema. Jan Klaassen is overal toe bereid, om te helpen, of om te plagen, maar ook om uw product te promoten
 
  En zo heb ik nog tientallen verhaaltjes!

En uiteraard lopen alle verhaaltjes goed af!

Start